Espoon Tynnyripuistossa juhlittiin harjannostajaisia 13.6.

Tapahtuma — Tiedote|14.06.2019

Ilo oli ylimmillään Espoon Matinkylässä, kun 13.6.2019 vietettiin Lujatalon yhden suurimmista hankkeista, Tynnyripuiston korttelin harjannostajaisia. Juhlava tilaisuus alkoi Vaskivuoren lukion kuoron kauniilla esityksellä, josta tilaisuus jatkui juhlapuheisiin.

Puheita pitivät TA-yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Tuomo Vähätiitto, Veritas Eläkevakuutusyhtiön kiinteistöjohtaja Peter Karlsson, Länsimetron rakennuttajapäällikkö Tommi Päivä sekä Lujatalon suunnittelujohtaja Niila Aunio. Useamassakin puheessa pohdittiin, kuinka nopealla vauhdilla Espoo muuttuu, kasvaa ja uuden metrolinjan ja hotellin valmistuttua houkuttelee entistä enemmän vieraita ja asukkaita alueelle.

Puheista välittyi aidosti kiitos siitä, että näin mittava projekti on sujunut hyvässä hengessä ja yhteistyötä eri osapuolten välissä tehden. Luonnollisesti suuri kiitos välitettiin rakentajille, joiden ansiosta rakennustyöt ovat sujuneet mallikkaasti.

Tynnyripuiston kortteli on yksi Lujatalon suurimmista hankkeista. Kortteli käsittää korkeatasoisen hotellin, Hotel Mattsin, kaksi asuntohotellia, yhden asuintalon sekä pysäköintilaitoksen ja Matinkylän metron läntisen sisäänkäynnin.

Juhlapuheessaan suunnittelujohtaja Niila Aunio kertoi kolmesta oleellisen tärkeästä rakentamisen lopputuloksen kriteeristä: Kauneus, Kestävyys ja Käyttökelpoisuus.
TA-yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Tuomo Vähätiitto vei kuulijat vuosikymmenten taa ja kertoi kuinka Espoo on kehittynyt ja muuttunut vuosien aikana.
Juhlayleisöä hemmoteltiin hienoilla puheilla, hyvillä esityksillä sekä makoisalla ruoalla.
Tribute to Queen -esitys oli omaa luokkaansa!
Vaskivuoren lukion kuoro esitti hienostunutta ja kaunista musiikkia.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Lujan tilinpäätöstiedote 2024

Lujatalo on valittu Kaarinan Piispanlähteen yläkoulun laajennuksen rakentajaksi

Lujatalon rakentamat Päijät-Hämeen keskussairaalan RV8 väistötilat on kaikkien osapuolien onnistunut hanke