Lujan tarina

Sisulla ja sydämellä suomalaista yhteiskuntaa rakentamassa.

Lujaa työtä

Lujan perustaja Feliks Isotalo oli kotoisin Alahärmästä, Isoo-Antin naapurista. Pohjalaisella sisulla tämä kiertokoulun käynyt entinen maanviljelijä, poliisi ja maatalouskauppias kasvatti vuonna 1953 perustamansa Lujabetonin menestyväksi yritykseksi.

Feliks Isotalo toteutti rohkeasti uusia ideoita ja kehitti itse tuotteita ja koneita. ”Nokkavainullaan” hän ennakoi asiakkaiden tarpeet. Feliks Isotalolla oli suomalaiset perusarvot. Maan viljeleminen nuorena poikana opetti kunnioittamaan luontoa ja poliisina toimiminen arvostamaan rehellisyyttä. Hänelle oli kunnia-asia, ettei kauppoihin liittynyt mitään epärehellistä eikä esimerkiksi veroja ei saanut kiertää.

Feliks Isotalon persoona ja pohjalainen sisu loivat yhtiömme perusarvot, Lujat toimintatavat, joita noudattamalla seuraavat sukupolvet ovat laajentaneet Lujan Suomen suurimpien joukkoon kuuluvaksi rakennusalan konserniksi - osaavaksi suomalaiseksi perheyhtiöksi, joka työllistää noin 1 700 ihmistä ympäri Suomen.

Lujan tarina

Arvot tukevat kestävää kehitystä

Feliks Isotalo loi pohjalaisella sisullaan, persoonallaan ja toimintatavoillaan yhtiömme perusarvot, Lujat toimintatavat, joita on noudatettu näihin päiviin asti. Yhtiömme onkin harvoja perheyrityksenä säilyneitä konserneja rakennusalalla. Vähitellen putkia ja renkaita valmistaneesta pienestä sementtivalimosta on kasvanut Suomen suurimpiin kuuluva rakennusalan konserni, joka työllistää pari tuhatta ihmistä ympäri Suomen.

Katso Lujan historiasta kertova video