Lujatalo on suomalainen rakentaja

Rakennusliike Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Lujatalo toimii valtakunnallisesti reilun 900 ammattilaisen voimin.

Luja-70 tunnus 150px

Luja on 16.11.1953 perustettu kolmannen polven perheyritys, joka on toiminut rakennusalalla nyt jo 70 vuotta. Tänään Luja on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista.

Liikevaihtomme on 840 M€ ja meillä työskentelee noin 1900 lujaa ammattilaista. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalon lisäksi betoniteollisuusyritys Lujabetoni Oy ja laasti-, hiekka- ja pinnoitetuoteyritys Fescon Oy. Lujabetonilla on myös toimintaa Ruotsissa.

Lujatalo Oy

Lujatalo on asunto-, toimitila- ja korjausrakentaja, jolla on myös kattavat palvelut hanke- ja kiinteistökehittämisen osalta sekä vahva kokemus elinkaarihankkeista. Yritys on edelläkävijä digitaalisen rakentamisen menetelmien hyödyntämisessä ja sen Lujakoti-tuotemerkki tunnetaan hyvän asumisen laatumerkkinä.

  • 581 M€

    Vuonna 2022 liikevaihtomme

  • 918

    Henkilöstöä Lujatalolla yhteensä

  • 200

    Työmaita vuosittain ympäri Suomea

Referenssit

Yrityksen johto

Historia

Lujatalon henkilökunta on ammattitaitoista, työhönsä sitoutunutta ja tavoittelee toiminnassaan huippulaatua. Erityisesti vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen pohjautuvan Lujatalon uuden strategian mukaisesti tavoittelemme alan parasta asiakastyytyväisyyttä, houkuttelevuutta työnantajana ja otamme entistä määrätietoisempia askeleita kohti hiilijalanjäljen pienentämistä.

Toimitusjohtaja Harri Savolainen