Lujatalo on suomalainen rakentaja

Rakennusliike Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista.

Luja on kolmannen sukupolven perheyritys, joka on toiminut rakennusalalla yli 70 vuotta. Tänään Luja on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Liikevaihtomme on 781 M€ (v. 2023) ja meillä työskentelee noin 1.700 lujaa ammattilaista. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalon lisäksi betoniteollisuusyritys Lujabetoni Oy ja laasti-, hiekka- ja pinnoitetuoteyritys Fescon Oy. Lujabetonilla on myös toimintaa Ruotsissa.

Lujatalo Oy

Lujatalo on asunto- ja toimitilarakentaja, jolla on myös kattavat palvelut hanke- ja kiinteistökehittämisen osalta sekä vahva kokemus elinkaarihankkeista. Kunnioitamme kestävään kehitykseen liittyviä arvoja vastuullisuuden ollessa osa kaikkea liiketoimintamme päätöksentekoa. Yrityksessä työskentelee lähes 800 rakentamisen ammattilaista ja sen Lujakoti-tuotemerkki tunnetaan hyvän asumisen laatumerkkinä.

  • 529 M€

    Lujatalon liikevaihto vuonna 2023

  • 798

    Henkilöstöä Lujatalolla yhteensä

  • 200

    Työmaita vuosittain ympäri Suomea

Referenssit

Yrityksen johto

Historia

Lujatalon henkilökunta on ammattitaitoista, työhönsä sitoutunutta ja tavoittelee toiminnassaan huippulaatua. Erityisesti vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen pohjautuvan Lujatalon uuden strategian mukaisesti tavoittelemme alan parasta asiakastyytyväisyyttä, houkuttelevuutta työnantajana ja otamme entistä määrätietoisempia askeleita kohti hiilijalanjäljen pienentämistä.

Toimitusjohtaja Harri Savolainen