Rakennamme uutta

Lujatalo on valtakunnallinen rakentaja ja uudisrakentaminen on tärkeimpiä palveluitamme. Siihen kuuluvat asuntorakentaminen, liike- ja toimitilarakentaminen, teollisuusrakentaminen sekä julkinen rakentaminen.

Uu­dis­ra­ken­ta­mi­nen on Lujatalon vahvaa osaamista

Seitsemänkymmenen vuoden aikana olemme rakentaneet tuhansia uudiskohteita ympäri Suomea. Pitkä kokemus on opettanut meille tehokkaan ja kustannustietoisen tavan rakentaa.

Asun­to­ra­ken­ta­mi­nen

Asunnot ovat erityisen tärkeä osa ihmisen elämää, ja siksi niiden rakentaminen vaatii ammattitaitoa, joka huomioi niin kiinteistöjen omistajat kuin tulevat asukkaat. Lujatalon lähtökohtana on tehdä kaikki asiakkaat tyytyväisiksi, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme rakentaneet tuhansia laadukkaita uudiskohteita ympäri Suomea. Lisäksi rakennamme asuntoja kaikille merkittäville asuntorakennuttajille, joten voit luottaa siihen, että meillä on tarvittava kokemus ja asiantuntemus, jotta projekti toteutuu sujuvasti ja onnistuneesti.

Toi­mi­ti­la­ra­ken­ta­mi­nen ja lii­ke­ra­ken­ta­mi­nen

Laadukkaat liiketilat ovat tärkeitä yrityksesi menestyksen kannalta, ja me voimme auttaa sinua rakentamaan sellaiset tilat, jotka vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeita. Rakennamme niin toimisto-, tuotanto-, varasto- kuin liiketilojakin tarpeiden mukaan räätälöiden. Tarvittaessa aloitamme liiketilaprojektin aivan alusta, aina tontinhankinnasta alkaen.

Julkinen rakentaminen

Julkista rakentamista ovat esimerkiksi sairaalat, koulut, vanhainkodit, kirkot sekä uimahallit. Nämä ovat meille vahvaa aluetta ja tavoitteenamme on toteuttaa jokainen projekti asiakkaan tarpeet sekä toiveet huomioiden

Työturvallisuus

Tavoitteena paras asiakaskokemus

Tavoitteenamme on toimialan paras asiakaskokemus myös urakointipalveluiden osalta. Hyvän asiakaskokemuksen perustukset rakennetaan perusasioiden toimivuudella. Aikataulujen ja kustannusten pitäminen on kaiken lähtökohta, mutta sen lisäksi olemme panostaneet myös hyvään tiedonkulkuun Lujatalon, asiakkaan ja kaikkien rakennushankkeeseen osallistuvien tahojen välillä. Olemme lisäksi panostaneet viime vuosina erityisen paljon mallintamisen kehittämiseen ja tietomalleista onkin tullut keskeinen yhdessä rakentamisen työkalu myös urakointipuolella.

Kuinka voimme auttaa?

Valion L2 ku­lut­ta­jajau­he­pak­kaa­mo

Lapinlahdella, suomalaisen maidontuotannon ydinalueella, toimii moderni tehdas, joka tuntee maidonjalostuksen salat vuosikymmenten takaa.

Tutustu referenssiin

Muita referenssejä

Kouvola2022

Ratamokeskus

Ratamokeskus korvaa Kouvolan Kuusankoskella sijaitsevan Pohjois-Kymen sairaalan.

Naantali2022

As Oy Tuulensuunkatu 27

As Oy Tuulensuunkatu 27 -hankkeessa on 22 asuntoa ja kaksi liiketilaa katutasossa.

Lappeenranta2020

Vapaudenaukio 3

Korkeatasoinen toimistotalo päivittää työympäristön erinomaiseen kuntoon.