Kaupunkien kehittäjä

Tiimimme tärkein tehtävä on kuunnella ja auttaa asiakasta. Olemme valtakunnallisesti verkottuneita. Autamme yksittäisissä hankkeissa ja laajoissa kokonaisuuksissa tähdäten pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Täyden palvelun kiinteistö- ja kau­pun­ki­ke­hi­tys­tä

Varmistamme asiakkaamme saavan soveltuvinta palvelua yksittäisten kiinteistöjen tai suurempien kaupunkikokonaisuuksien optimaalisessa kehittämisessä.

Kiinteistö- ja kaupunkikehitystiimimme on pitkän kokemuksen omaava toimija, joka kykenee tuottamaan asiakkaalle parasta ja oikea-aikaista tietoa päätöksenteon tueksi.

Palvelukokonaisuus on aina yksilöllinen ja asiakkaan tarpeista lähtevä. Kyseessä voi olla käyttötarkoituksen muutosta kaipaava tontti, saneerausta vailla oleva kiinteistö, kaupungin toimivuuden kehittäminen tai kaavamuutoksesta johtuvat muutostarpeet. Lisäarvoa asiakkaalle tarjoamme suunnittelun ohjaukseen, kustannuslaskentaan ja vuokraukseen.

Tärkeimmät asiakkaamme ovat valtakunnalliset sijoittajat/rakennuttajat, käyttäjäomistajat sekä loppukäyttäjät. Me toimimme Lujatalossa valtakunnallisesti ympäri maan. Yhdistämällä paikallistuntemuksen ja vahvan kiinteistö- ja kaupunkikehittämisen osaamisen, löydämme varmasti parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiisi!

Ota yhteyttä!

Jukka Lindholm

Kiinteistökehityspäällikkö

Tampere

044 585 2691jukka.lindholm@luja.fi

Niila Aunio

Suunnittelujohtaja Toimitila- ja korjausrakentaminen, Uusimaa

Espoo

044 585 2722niila.aunio@luja.fi