Kumppanisi kiin­teis­tö­si­joit­ta­mi­ses­sa

Me Lujatalossa ymmärrämme kiinteistösijoittajan tarpeet ja haemme rakentajana yhdessä kanssanne parhaan mahdollisen ratkaisun salkkuunne.

Lujatalon ratkaisut sijoittajalle

Lujatalo tarjoaa sijoittajalle tontteja sekä kestävästi ja vastuullisesti rakennettuja asuntoja sekä liike- ja toimitiloja - niin yksityiseen kuin julkiseen käyttöön.

Sijoituskohde voi olla kerrostalo, teollisuustila tai logistiikkahalli, toimistotila tai joku muu kiinteistömuoto. Asiakkaitamme ovat mm. piensijoittajat, rahastot ja institutionaaliset toimijat.

Asuntosijoittajalle

Esimerkiksi asuntorahastoille ja muille asuntosijoitusta harjoittaville yrityksille Lujatalolla on tarjota kokonaisia kerrostaloja, sekä valmiina että sopimuksen mukaan rakennettuna. Myös yksityissijoittamiseen sopivat myynnissä olevat Lujakoti-kohteet löytyvät asuntosivustoltamme.

Lujakoti.fi

Tontit

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita tonteista, jotka sijaitsevat hyvillä liikepaikoilla! Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tonttikaupoista tai siitä, kuinka voisimme yhdessä toteuttaa tuottoisa kokonaisuus tontillesi!

Valtakunnalliset yhteyshenkilöt

Jukka Lindholm

Kiinteistökehityspäällikkö

Tampere

044 585 2691jukka.lindholm@luja.fi