Kor­jaus­ra­ken­ta­mi­nen

Korjauskohteet ovat aina ainutkertaisia, kahta samanlaista kohdetta ei ole. Tämän vuoksi rakentajan kokemus ja osaaminen korostuvat ja kokenut korjausrakentaja pystyy pitämään myös odottamattomat tilanteet hallinnassa.

Peruskorjaukset ja saneeraukset

Kun energiatehokkuusvaatimukset kiristyvät, on vanhojen asuintalojen remonttiin kiinnitettävä entistä tarkempaa huomiota.

Peruskorjaus ja saneeraus ovat tapoja parantaa vanhojen rakennusten energiatehokkuutta, pidentää kiinteistön teknistä elinkaarta ja luoda viihtyisiä, tehokkaita sekä nykyaikaisia tiloja kiinteistöjen käyttäjille. Remontilla nousee myös vanhan asunnon jälleenmyyntiarvoa merkittävästi. Korjaus- ja muutostyössä otamme huomioon rakennuksen ominaisuudet ja erityispiirteet ja rakennamme tai entisöimme yhdessä rakennuttajan kanssa suunnitellusti.

Korjausrakentaminen

Haluttu ja uskottava kumppani

Lujatalo on Suomen suurimpia korjausrakentajia. Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden peruskorjauskokemus. Siksi olemme haluttu ja uskottava kumppani, olipa sitten kyseessä perusparannus, uudistaminen, lisärakentaminen tai putkiremontti kerrostalokohteessa.

Kuinka voimme auttaa?

Kor­jaus­ra­ken­ta­mi­seen kannattaa valita ammattilainen

Rakennuskannan ikääntyessä korjausrakentamisen tarve Suomessa on jatkuvassa kasvussa. Entistä tärkeämpään rooliin nousevat hankkeen ammattitaitoinen suunnittelu ja aikatauluttaminen.

As Oy Lääninlääkäri arvorakennuksen peruskorjaus

Referenssejä

Turku2022

As Oy Yliopistonkatu 34

Vaativa käyttötarkoituksenmuutoshanke toimistorakennuksesta asunnoiksi Turussa.

Lappeenranta2022

Palvelukoti Toivokoti

Palvelutalojen rakentamista koko valtakunnassa.

Helsinki2022

Lauttasaaren kirkko

Pinta-alaltaan Helsingin suurimman kirkkorakennuksen peruskorjausurakka.