Lujatalo työpaikkana

Lujatalo kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys toimii valtakunnallisesti lähes 800 ammattilaisen voimin.

Lujatalossa uskomme osallistavaan johtamiseen ja ihmisiin

Lujatalo on vastuullinen ja tulevaisuuteen tähtäävä kotimainen perheyhtiö, jonka strategiassa henkilöstö on sijoitettu aidosti keskiöön.

Strategisena tavoitteenamme on sijoittua kolmen vetovoimaisimman rakennusalan työnantajan joukkoon ja se, että henkilöstömme työtyytyväisyys on korkea. Panostammekin vahvasti henkilöstömme työhyvinvointiin ja viihtyvyyteen.

Lujatalo työpaikkana

Lujat arvot

Yksi arvoistamme on osallistava johtaminen, mikä tarkoittaa sitä, että jokaisen lujalaisen työpanos on tärkeä ja yhdessä toimien onnistumme. Arvostamme laadukasta esihenkilötyötä ja tiimityöskentelyä sekä omassa työssämme että toimiessamme asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Otamme vastuun toisistamme ja työyhteisöstämme. Vaalimme tasa-arvoisuutta, yhdenvertaisuutta, oikeudenmukaisuutta, keskinäistä luottamusta ja hyvää Lujaa ilmapiiriä emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Luja kulttuuri

Olemme aina avoimia uuden oppimiselle ja toimintatapojen kehittämiselle. Tarjoamme sinulle nykyaikaisen, digitaalisen toimintaympäristön ja modernit työvälineet. Sitoudumme siihen, että meillä sinua odottaa erityisesti työturvallisuutta, avoimuutta ja rehellisyyttä vaaliva työskentelykulttuuri, jossa oma-aloitteisuutesi ja kehittämismyönteisyytesi palkitaan hyvillä henkilöstöeduilla, vahvalla yhdessä tekemisen meiningillä ja mahdollisuudella edetä urapolullasi eteenpäin.

Lujalaisten kattavat työsuhde-edut:

Lounas- ja puhelinetu
Virike-etu ja osallistuminen yhteen liikunnalliseen massatapahtumaan vuodessa
Laaja työterveyshuolto ja jaksamista sekä henkistä hyvinvointia tukevat palvelut (mm. Auntie ja työnohjaus)
Työsuhdepolkupyöräetu ja nastarenkaat talvityömatkapyöräilijöille
Lomamökit
Lujatiimi-toiminta
Palkitsemisjärjestelmä mm. ammatillisen osaamisen kehittämisestä ja työturvallisuuden edistämisestä

Lisätietoja henkilöstöasioissa

Minna Silvast

Henkilöstöjohtaja

Espoo

040 737 3456minna.silvast@luja.fi

Luja Väylä -työharjoittelu

Luja Väylä on tarkoitettu sinulle, ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija, joka haluat suuntautua urallasi rakennusliikkeen tuotanto- tai asiantuntijatehtäviin. Luja Väylä tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakennusalan työkokemuksen kartuttamiseen sekä rakennusliikkeen työtehtäviin tutustumiseen monipuolisesti jo opiskeluaikanasi.

Lue lisää Luja Väylästä