X

Elinkaarihankkeet

Elinkaarihankkeet ovat viime vuosina lisääntyneet myös Lujatalon palvelutarjonnassa. Elinkaarihankkeissa Lujatalo ottaa täyden vastuun asiakkaalle rakennettavan kiinteistön sekä kiinteistötekniikan  suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta Lujatalo haluaa olla asiakkaan valittu kumppani suunnitteluvaiheesta aina elinkaaren loppuun eli purkamiseen asti.

Etuja elinkaarimallilla

Elinkaarimalli mahdollistaa tilaajille hankkeiden tavanomaista nopeamman toteutuksen, innovatiiviset toteutusratkaisut ja sovitun mukaiset laadukkaat palvelut sekä sopimusajalta ennakoitavat kustannukset. Malli perustuu tilaajan ja Lujatalon väliseen kumppanuuteen. Elinkaarihankkeilla on mahdollista saada myös korjausvelka hallintaan.

Referenssit

2016 Pirkanmaa

Hämeenkyrön monitoimikeskus

Toimitilat, elinkaarihanke

Kohteen tiedot

  • Lujatalon ensimmäiseen elinkaarihankkeeseen Hämeenkyrön kunnan Kirkonkylän keskustaan valmistui koulu, päiväkoti ja kirjasto.
    Uusi monitoimikeskus tarjoaa 150 kokopäivistä hoitopaikkaa sekä perusopetuksen tilat lähes 300 oppilaalle. Keskukseen rakennetaan lisäksi kansalaisopisto, musiikkiopisto sekä yhteiset liikunta- ja ruokailutilat.
  • Rakennushankkeen kokonaisneliömäärä on 9 500 neliötä.
Lue lisää
2017 Espoo

Espoon sairaala

Elinkaarihanke, sairaala

Kohteen tiedot

  • Espoon uusi sairaala rakennettiin Jorviin HUS:n sairaalan yhteyteen vuosien 2013-2017 aikana.
  • Suunnittele ja rakenna -urakkana rakennettu sairaala on Lujatalon tähän asti suurin yksittäinen rakennushanke.
Lue lisää