X

Palvelut ja ratkaisut

Tarjoamme palveluja ja ratkaisuja sekä asuin- että liikerakentamiseen. Rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa – olipa kyse sitten perinteisestä kilpailu-urakoinnista tai monimutkaista allianssi- tai elinkaari​​hankkeista.

Noin puolet rakennushankkeistamme on liiketiloja kuten toimistoja, varastoja, halleja, hotelleja ja kauppakeskuksia tai julkisia rakennuksia, kuten kouluja, sairaaloita tai urheiluhalleja. Toinen puoli on asuinrakentamista ja olemmekin yksi suurimmista asuinkerrostalojen rakentajista.

Ketterien yhteistyömallien avulla (kuten Lujariihi) löydämme yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa loppuasiakasta parhaalla mahdollisella tavalla palvelevat ratkaisut. Osallistava toimintamalli on osoittautunut toimivaksi tavaksi vetää yhdessä läpi hankkeita suunnittelusta toteutetukseen ja ylläpitoon.

Uudisrakentaminen

Lujatalo on valtakunnallinen rakentaja. uudisrakentamisen palveluihimme kuuluvat asuntorakentaminen, liike- ja toimitilarakentaminen, teollisuusrakentaminen sekä julkinen rakentaminen.

Lue lisää

Korjausrakentaminen

Korjauskohteet ovat aina ainutkertaisia, kahta samanlaista kohdetta ei ole. Tämän vuoksi rakentajan kokemus ja osaaminen korostuvat ja kokenut korjausrakentaja pystyy pitämään myös odottamattomat tilanteet hallinnassa.

Lue lisää

Elinkaarihankkeet

Elinkaarihankkeissa Lujatalo ottaa täyden vastuun asiakkaalle rakennettavan kiinteistön sekä kiinteistötekniikan suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta Lujatalo haluaa olla asiakkaan valittu kumppani koko rajkennuksen elinkaaren ajan.

Lue lisää

Lujariihi

Lujariihessä hankkeen eri osapuolet kokoontuvat pyöreän pöydän ääreen. Osallistujien näkemykset ja toiveet muotoutuvat riihen aikana yhteisiksi tavoitteiksi ja innovatiivisiksi ratkaisuiksi. Lujariihi parantaa osapuolten yhteistyötä ja luo luottamuksen ilmapiirin.

Lujariihi muuntuu hankkeen eri vaiheiden tarpeisiin, on kysymyksessä sitten loppuasiakkaan tarpeiden selvityksestä, yhteisen tavoitteen asettamisesta, vaihtoehtoisten ratkaisujen valinnasta, käytännön ongelmien ratkaisusta tai käyttöönoton sujuvuuden varmistamisesta

Lue lisää

Olemme mukana Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa Tampereella 2020

Lujatalo on vahvasti mukana Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa 2020 Tampere-talolla 12.-13.11.2020. Vuonna 2020 kantavana teemana on ympäristöön liittyvät teemat ja ohjelma rakennetaan siten, että ajankohtaisia kiinteistö- ja palveluliiketoiminnan teemoja tarkastellaan myös ilmastomuutoksen näkökulmasta. Lujatalo esittelee omalla osastollaan tulevaa Pirkkalan kaupunkikeskushankettaan. Kiinteistöalan Vuosiseminaari on alan laajin vuosittainen kohtaamispaikka, joka kokoaa alan toimijat ja asiakkaat yhteen. Mukana ovat niin sijoitus-, rahoitus-, rakennus- kuin palveluliiketoiminnankin toimijat asiakkaita ja käyttäjiä unohtamatta. Vuosiseminaari yhdistää ajankohtaiset ja kiinnostavat puheenvuorot tehokkaaseen verkostoitumiseen. Kiinko on järjestänyt Vuosiseminaaria vuodesta 1995 alkaen.

Lue lisää