X

Luja-Väylä

Hei opiskelija, tule meille harjoittelijaksi!

Luja Väylä on tarkoitettu sinulle, joka haluat suuntautua urallasi rakennusliikkeen työtehtäviin. Luja Väylä tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakennusalan työkokemuksen kartuttamiseen sekä rakennusliikkeen työtehtäviin tutustumiseen monipuolisesti jo opiskeluaikanasi.

Haku Luja Väylään käynnistyy vuosittain tammikuussa.

Luja Väylän sisältö

Työskentely painottuu kesäharjoitteluihin, mutta myös osa-aikatyö lukuvuosien aikana on mahdollista. Harjoittelu voi sisältää sekä työmaa- että toimistoharjoittelua kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Tueksesi Luja Väylälle saat oman Luja-tutorin.

Opintojesi vaiheesta ja pituudesta riippuen Luja Väylä kestää yhdestä neljään vuotta. Tarjoamme myös mahdollisuuksia opinnäyte- ja projektitöiden tekemiseen. Tavoitteemme on, että valmistuttuasi sinulla on valmiudet työskennellä ja kehittyä edelleen Lujana ammattilaisena.

Valtakunnallinen Lujatalo

Rakennusliike Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys toimii valtakunnallisesti noin 1600 ammattilaisen voimin.

Katso alueyksikkömme täältä

Luja-yhtiöt on kestävän rakentamisen edelläkävijä niin betoni- ja kuivatuotteiden valmistajana kuin uudis- ja korjausrakentajana.

Lue lisää

Harjoittelun rakenne tuotantotehtävissä

Luja-väylä portaat

Tutustu toimenkuviin ja yritykseemme

Luja-yhtiöillä henkilökunnan osaamista arvostetaan ja kehittymistä tuetaan. Linkkien takaa voit lukea kuvauksia muutamista keskeisistä tehtävistä ja niissä vaadittavasta osaamisesta. Sieltä löytyy myös Lujien ammattilaisten haastatteluja videon muodossa.


Hae Luja Väylään

 

Hakuaika päättyi 29.2.2020.