Savo-Karjala

Lujatalolla on Savo-Karjalassa pitkät perinteet rakentamisesta, pienistä korjaushankkeista isoihin elinkaarihankkeisiin. Elinkaarihankkeista esimerkkinä Aalto hyvinvointikeskus Varkaudessa, jossa sosiaali- ja terveyspalvelut ovat saatavilla sujuvasti yhdestä paikasta. Voimme sanoa olevamme osaava toimitila- ja asuntorakentaja. Tälläkin hetkellä alueella on työn alla uusia ja uudistettavia asuntoja.

Toimipisteemme

Joensuu

Kauppakaari 1 80100 Joensuu

Jyväskylä

Ohjelmakaari 10 40500 Jyväskylä

Jyväskylä Kalustokeskus

Sepelitie 8 40320 JYVÄSKYLÄ

Mikkeli

Porrassalmenkatu 29 50100 Mikkeli

Toivala Kalustokeskus

Timpurintie 3 70900 TOIVALA

Kuopio

Vuorikatu 29 a 70100 Kuopio

Miten voimme auttaa?

Siilinjärven terveyskeskus

Uuteen terveyskeskukseen valmistui kolmeen kerrokseen vastaanottotoiminnan, suun terveydenhuollon, vuodeosaston, apuvälinehuollon, kuvantamisen, laboratorion, kuntoutuksen ja muiden terveyskeskuksen ydintoimintojen tiloja.

Tutustu projektiin

Lisää referenssejämme

Jyväskylä2022

Kalervonkoti

Asuntorakentamista +55-vuotiaille.

Jyväskylä2020

As Oy Jyväskylän Varpu

Asuntorakentamista vehreällä asuinalueella.

Kontiolahti2022

Palvelukoti Virkkula

Palvelukoti Virkkula on ensimmäinen vaihe Virkkulankylä Oy:n kokonaishankkeesta.

Itä-Suomen turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä on meille itä-suomalaisille etuoikeus elää ja asua. Luonto vesistöineen ja lupsakka savolainen tunnelma on ylivoimainen menestystekijä myös tehdyissä tutkimuksissa. Savo-Karjalan organisaatiomme on motivoitunut ja meillä on pitkä perinne sekä vahva osaaminen alueelta. Halumme tehdyllä työllämme vahvistaa alueen kehittymistä sekä sen menestymistä.”

Matti Pätynen, aluejohtaja

Savo-Karjalan alueyksikön toimistot sijaitsevat Kuopiossa, Joensuussa ja Mikkelissä. Aluejohtaja on Matti Pätynen ja Sinua palvelee tällä alueella yhteensä reilut 200 lujalaista.