Savo-Karjala

Lujatalolla on Savo-Karjalassa pitkät perinteet rakentamisesta, pienistä korjaushankkeista isoihin elinkaarihankkeisiin. Elinkaarihankkeista esimerkkinä Aalto hyvinvointikeskus Varkaudessa, jossa sosiaali- ja terveyspalvelut ovat saatavilla sujuvasti yhdestä paikasta. Voimme sanoa olevamme osaava toimitila- ja asuntorakentaja. Tälläkin hetkellä asuntoja on työn alla yli 300, uusia ja uudistettavia.

Toimipisteemme

Mikkeli

Porrassalmenkatu 29 50100 Mikkeli

Kuopio

Maaherrankatu 27 PL 1268 70101 Kuopio

Joensuu

Kauppakaari 1 80100 Joensuu

Miten voimme auttaa?

Siilinjärven terveyskeskus

Uuteen terveyskeskukseen tulee kolmeen kerrokseen vastaanottotoiminnan, suun terveydenhuollon, vuodeosaston, apuvälinehuollon, kuvantamisen, laboratorion, kuntoutuksen ja muiden terveyskeskuksen ydintoimintojen tiloja.

Tutustu projektiin

Lisää referenssejämme

Kontiolahti2022

Palvelukoti Virkkula

Palvelukoti Virkkula on ensimmäinen vaihe Virkkulankylä Oy:n kokonaishankkeesta.

Lapinlahti2022

Valio Maitosuomen Valmakauppa

Uudet toimitilat, Valmakauppa ja muut Osuuskunta Maitosuomen palvelut löytyvät nykyään Lapinlahden Asematieltä.

Kuopio2019

Liiketalo Konttinen kaupunkiasunnoiksi

Arvokas pala Kuopion historiaa on suojeltu punatiilinen Konttisen liiketalo, joka saneerattiin uusiksi kaupunkiasunnoiksi.

Itä-Suomen turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä on meille itä-suomalaisille etuoikeus elää ja asua. Luonto vesistöineen ja lupsakka savolainen tunnelma on ylivoimainen menestystekijä myös tehdyissä tutkimuksissa. Savo-Karjalan organisaatiomme on motivoitunut ja meillä on pitkä perinne sekä vahva osaaminen alueelta. Halumme tehdyllä työllämme vahvistaa alueen kehittymistä sekä sen menestymistä.”

Matti Pätynen, aluejohtaja

Savo-Karjalan alueyksikön toimistot sijaitsevat Kuopiossa, Joensuussa ja Mikkelissä. Aluejohtaja on Matti Pätynen ja Sinua palvelee tällä alueella yhteensä reilut 200 lujalaista.