Valkeisenlammen alue

Aluerakentamista näyttävimmillään. Lujatalo on rakentanut Kuopion Valkeisenlammen alueelle historialliseen miljööseen useita Lujakoti-kohteita mm. As Oy Malmgreninranta, As Oy Teatterineuvos, As Oy Teatteriaukio, As Oy Puvustaja ja As Oy Lääninlääkäri.

Alueella on useita Lujakoti-kohteita mm. As Oy Malmgreninranta, As Oy Teatterineuvos, As Oy Teatteriaukio, As Oy Puvustaja ja As Oy Lääninlääkäri. Tontilla sijaitsevat historialliset rakennukset antavat alueelle oman arvokkaan leimansa. Valkeisenlammen alueella Kuopiossa on kaikki on lähellä. Torille on matkaa vain muutama sata metriä, vieressä sijaitseva puistomainen Valkeisenlampi kutsuu nauttimaan kauniista vehreydestään ja talvella pääsee lammelle hiihtämään suoraan kotiovelta. Teatteria on tarjolla aivan kadun toiselle puolella. Yliopisto ja KYS ovat myös kävelymatkan etäisyydellä.

Sinua saattaisi kiinnostaa

OuluRakentaminen käynnissä 2023

Palvelutalo Poikuekuja

Lujatalo rakentaa tehostetun palveluasumisen ja palveluasumisen kohteen, Poikuekujan palvelutalon, Oulun Kaakkuriin.

Tampere2022

Tuotantokeittiö Voimian Pata

Lujatalo rakensi jaettuna urakkana Pirkanmaan Voimian uuden tuotantokeittiön Voimian Padan.

Pirkkala2020

Etra/Meltex Pirkkala

Lujatalo rakensi Pirkkalan ja Tampereen moottoritien välittömään läheisyyteen jättimäisen 8 631 bruttoneliömetrin (87 800 rm3) kokoisen Etran toimitilarakennuksen.