X
Julkaistu: 17.11.2020

Lujatalon Pohjois-Suomen uudeksi aluejohtajaksi Jukka Harjunpää

Lujatalo Oy:n Pohjois-Suomen uudeksi aluejohtajaksi on valittu diplomi-insinööri Jukka Harjunpää (58). Hän siirtyy tehtävään Skanskan hankekehitysjohtajan tehtävästä. Jukka Harjunpäällä on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennusalalta. Hän aloittaa tehtävässään 1.1.2021. Tehtävä vapautui, kun Pohjois-Suomen aluejohtajan tehtäviä tähän mennessä hoitanut Timo Jääskeläinen siirtyy Lujatalon kehitysjohtajaksi.

Pohjois-Suomen alueyksikköön on valittu uusi aluejohtaja, DI Jukka Harjunpää. Hän siirtyy tehtävään Skanskan hankekehitysjohtajan tehtävästä ja aloittaa työnsä Lujalla 1.1.2021. Jukalla on monipuolinen kokemus erilaisista rakennusalan tehtävistä. Hän työskenteli vuosina 1996 – 2006 YIT:llä, jonka jälkeen hän siirtyi Skanskan palvelukseen.

Pohjois-Suomen nykyinen aluejohtaja Timo Jääskeläinen siirtyy jo aiemmin syksyllä sovitusti Lujatalon kehitysjohtajaksi vastaamaan tuotannon ja projektihallinnan kehittämisestä toimitusjohtajan alaisuudessa. Lujatalon toinen kehitysjohtaja Tuija Schmidt jatkaa myös kehitysjohtajana vastuualueenaan strategian ja liiketoiminnan kehittäminen sekä tietohallinto.

”Hienoa päästä mukaan menestyksekkääseen ja pitkät perinteet omaavaan perheyritykseen. Tiedän, että Lujatalo on vahva asuntorakentaja ja uskonkin, että minulla on paljon annettavaa varsinkin asuntotuotannon kehittäjänä.”, sanoo Jukka Harjunpää.

Lisätietoa:
Lujatalo Oy, toimitusjohtaja Jussi Tanhuanpää, 044 585 2162, jussi.tanhuanpaa@luja.fi

Julkaistu: 02.06.2021

Tikkurilan kirkko mediassa

Tammikuussa 2021 käyttöön vihitty Tikkurilan kirkko on Tikkurilan seurakunnan ja ruotsinkielisen Vanda svenska församlingin kotikirkko. Se on lähivuosien suurin kirkollinen rakennushanke Suomessa. Lujatalon Tikkurilaan rakentama uusi kirkko luovutettiin tilaajalle joulukuussa 2020. Kirkon vihkiäisiä juhlittiin sunnuntaina 24.1.2021.

Lue lisää
Lisää uutisia