X
Julkaistu: 17.11.2020

Lujatalon Pohjois-Suomen uudeksi aluejohtajaksi Jukka Harjunpää

Lujatalo Oy:n Pohjois-Suomen uudeksi aluejohtajaksi on valittu diplomi-insinööri Jukka Harjunpää (58). Hän siirtyy tehtävään Skanskan hankekehitysjohtajan tehtävästä. Jukka Harjunpäällä on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennusalalta. Hän aloittaa tehtävässään 1.1.2021. Tehtävä vapautui, kun Pohjois-Suomen aluejohtajan tehtäviä tähän mennessä hoitanut Timo Jääskeläinen siirtyy Lujatalon kehitysjohtajaksi.

Pohjois-Suomen alueyksikköön on valittu uusi aluejohtaja, DI Jukka Harjunpää. Hän siirtyy tehtävään Skanskan hankekehitysjohtajan tehtävästä ja aloittaa työnsä Lujalla 1.1.2021. Jukalla on monipuolinen kokemus erilaisista rakennusalan tehtävistä. Hän työskenteli vuosina 1996 – 2006 YIT:llä, jonka jälkeen hän siirtyi Skanskan palvelukseen.

Pohjois-Suomen nykyinen aluejohtaja Timo Jääskeläinen siirtyy jo aiemmin syksyllä sovitusti Lujatalon kehitysjohtajaksi vastaamaan tuotannon ja projektihallinnan kehittämisestä toimitusjohtajan alaisuudessa. Lujatalon toinen kehitysjohtaja Tuija Schmidt jatkaa myös kehitysjohtajana vastuualueenaan strategian ja liiketoiminnan kehittäminen sekä tietohallinto.

”Hienoa päästä mukaan menestyksekkääseen ja pitkät perinteet omaavaan perheyritykseen. Tiedän, että Lujatalo on vahva asuntorakentaja ja uskonkin, että minulla on paljon annettavaa varsinkin asuntotuotannon kehittäjänä.”, sanoo Jukka Harjunpää.

Lisätietoa:
Lujatalo Oy, toimitusjohtaja Jussi Tanhuanpää, 044 585 2162, jussi.tanhuanpaa@luja.fi

Julkaistu: 16.02.2021

Lujan tulostiedote vuodesta 2020, Luja vuosi – myötätuulessa myrskyn keskellä

Lujatalo-konsernin, johon kuuluvat Lujatalo Oy sekä Lujabetoni Oy tytäryhtiöineen, liikevaihto nousi 755,5 miljoonaan euroon (705 miljoonaa euroa vuonna 2019). Kasvua tuli 7,1 % edellisestä vuodesta. Liikevoitto oli 39,6 miljoonaa euroa (29,2 miljoonaa euroa) ja liikevoittoprosentti oli 5,2 % (4,1 %). Konsernin omavaraisuusaste oli erinomaisella 54,7 %:n tasolla (51,2 %).

Lue lisää
Julkaistu: 11.02.2021

Varma valitsi Lujatalon vuoden 2021 rakentajakumppaniksi

Työeläkeyhtiö Varma palkitsi vuoden 2021 rakentajakumppanina Lujatalo Oy:n. Lujatalo palkittiin erinomaisesti sujuneen Varman ja rakennusliikkeen välisen yhteistyön ansiosta. Varma, joka on yksi Suomen suurimmista kiinteistösijoittajista ja rakennuttajista, jakaa rakentajakumppanitunnustuksen vuosittain.

Lue lisää
Lisää uutisia