X
Julkaistu: 05.06.2020

Wärtsilän STH -hanke näyttävästi esillä Teräsrakenne-lehdessä

Lujatalon Pohjanmaan yksikkö rakentaa Vaasaan Wärtsilän Smart Technology Hubin ja Officen tavoitehintaisena projektinjohtourakkana.

Uusi Smart Technology Hub -kokonaisuus muuttaa kaupunkikuvaa Vaasan sataman läheisyydessä melkoisesti. Uudisrakennusten tieltä on purettu 12 rakennusta. Nyt ne siis korvaavat pohja-alaltaan noin 200 X 200 metriä oleva hub sekä office, jonka pohja-ala on noin 3000 m2.

Wärtsilän uudisrakennushanke on Pohjanmaan ja koko Suomenkin mittakaavassa iso hanke. Sen vuoksi tilaaja vaati urakoitsijalta henkilötasolle menevää kokemusta isoista hankkeista ja lisäksi sitä, että nimetyt henkilöt myös sitoutuvat tekemään työtä työmaalla.

– Olemme tehneet vuosien mittaan useita isoja hankkeita pääkaupunkiseudulla. Halusimme laajentaa toimintakenttäämme ja siirtää tietoa isojen kohteiden läpiviennistä paikallisille osaajillemme Pohjanmaalla. Niinpä tämä kohde kiinnosti meitä kovasti, sanoo Lujatalon Pohjanmaan aluejohtaja Heimo Hantula.

Oheisessa Teräsrakenne -lehdessä on kattava artikkeli tästä mielenkiintoisesta hankkeesta.

terasrakenne_2020-02_wartsila_vaasa

 

Julkaistu: 11.04.2021

Lujatalolle 50 miljoonan euron arvosta uusia asuntourakoita PK-seudulle

Lujatalo on solminut urakkasopimukset TA-Yhtiöiden ja SATO Oy:n kanssa ja rakentaa niille asuntoja Helsinkiin yhteensä 50 miljoonan arvosta. TA-Yhtiöille Helsingin Kruunuvuorenrantaan rakennetaan hankkeen toisessa vaiheessa 108 uutta asuntoa ja SATOlle valmistuu 135 asuntoa Espoon Vermonniityn kasvavalle alueelle.

Lue lisää
Julkaistu: 31.03.2021

Kolumni: Elinkaarimalli tarjoaa kattavan palvelun tilaajalle

Elinkaarimalli mahdollistaa tilaajille hankkeiden tavanomaista nopeamman toteutuksen, innovatiiviset toteutusratkaisut, sovitun mukaiset laadukkaat palvelut ja sopimusajalta ennakoitavat kustannukset. Samalla siirrytään erillisten suunnittelu- ja rakennussuorituksien ja ylläpidon ostamisesta hankkimaan käyttäjille toimivia tiloja ja olosuhteita.

Lue lisää
Lisää uutisia