X
Julkaistu: 05.06.2020

Wärtsilän STH -hanke näyttävästi esillä Teräsrakenne-lehdessä

Lujatalon Pohjanmaan yksikkö rakentaa Vaasaan Wärtsilän Smart Technology Hubin ja Officen tavoitehintaisena projektinjohtourakkana.

Uusi Smart Technology Hub -kokonaisuus muuttaa kaupunkikuvaa Vaasan sataman läheisyydessä melkoisesti. Uudisrakennusten tieltä on purettu 12 rakennusta. Nyt ne siis korvaavat pohja-alaltaan noin 200 X 200 metriä oleva hub sekä office, jonka pohja-ala on noin 3000 m2.

Wärtsilän uudisrakennushanke on Pohjanmaan ja koko Suomenkin mittakaavassa iso hanke. Sen vuoksi tilaaja vaati urakoitsijalta henkilötasolle menevää kokemusta isoista hankkeista ja lisäksi sitä, että nimetyt henkilöt myös sitoutuvat tekemään työtä työmaalla.

– Olemme tehneet vuosien mittaan useita isoja hankkeita pääkaupunkiseudulla. Halusimme laajentaa toimintakenttäämme ja siirtää tietoa isojen kohteiden läpiviennistä paikallisille osaajillemme Pohjanmaalla. Niinpä tämä kohde kiinnosti meitä kovasti, sanoo Lujatalon Pohjanmaan aluejohtaja Heimo Hantula.

Oheisessa Teräsrakenne -lehdessä on kattava artikkeli tästä mielenkiintoisesta hankkeesta.

terasrakenne_2020-02_wartsila_vaasa

 

Julkaistu: 11.09.2020

Hyvinkään Kipinässä juhlittiin harjannostajaisia

Aurinkoisena syyskuun päivänä vietettiin Hyvinkään uuden keskuksen Kipinän harjannostajaisia. Päivän juontajana toimi JP Lehto ja aloituspuheen piti Hyvinkään kaupunginjohtaja Jyrki Mattila. Mattila painotti puheessaan, että kahden lukion tuleva yhteinen rakennus Kipinä – jota kansanopisto täydentää – tulee lisäämään kaupungin vetovoimaa. – Tarvitsemme tähän aikaan näitä positiivisia signaaleja, että elämä jatkuu. Ja elämä jatkuu erityisesti meidän nuorissamme, joille tämä talo on tehty.

Lue lisää
Lisää uutisia