X
Julkaistu: 08.04.2014

Lujatalossa työtyytyväisyys Suomen huippua

Talouselämä kirjoitti numerossaan 8. ammattiliitto Pron tekemästä työelämän tyytyväisyyttä kartoittavasta tutkimuksesta, jossa Lujatalo menestyi erittäin hyvin ja oli kärkiyrityksiä.

Ammattiliitto Pron työmarkkinatutkimuksen mukaan toimihenkilöiden työelämäänsä liittyvät tyytyväisyyserot ovat kärjistyneet. Noin 10 prosenttia kokee työelämänsä kurjaksi ja noin 10 prosenttia taas loistavaksi.
Tällä hetkellä työelämätyytyväisyyden kärjessä olevia yrityksiä ovat Valio, Lujatalo, Finnvera, Borealis Polymers ja Kemijoki.

Ammattiliitto Pron työmarkkinatutkimusta (TMT) on toteutettu vuodesta 2008 lähtien ja se antaa luotettavan kuvan suomalaisen työelämän todellisuudesta. Tutkimus tehdään vakiintuneiden tutkimusperiaatteiden mukaisesti tilastolainsäädäntöä noudattaen. Tutkimusaineisto erottelee hieman yli 100 suurempaa yritystä tai konsernia.

Vuositasolla työmarkkinatutkimukseen vastaa lähes 30 000 toimihenkilöä, jotka työskentelevät teollisuuden, yksityisten palvelujen, finanssialan sekä ict- ja viestintäalojen toimihenkilö-, asiantuntija- ja esimiestehtävissä.

 

Julkaistu: 12.05.2021

Lujatalo rakentaa ensimmäisen mittavan puurakentamisen hankkeen – Hirsitoimittajana Kontiotuote Oy

Lujatalo on voittanut Tuusulaan rakennettavan lukio ja kulttuuritalo Monion urakan. Monio on Tuusulan kunnan rakennuttama monitoimitilahanke, jossa samaan rakennukseen yhdistetään mm. lukio, kansalaisopisto, taiteen perusopetus sekä Tuusulan opisto. Tämä suuri hirsirakenteinen kouluhanke on Lujatalolle merkittävä puu- ja hirsirakentamisen avaus, johon se ryhtyy kumppaninaan Kontiotuote Oy. Hankkeen urakkasumma on noin 27 miljoonaa eu­roa.

Lue lisää
Julkaistu: 10.05.2021

Luja-yhtiöt lahjoittavat miljoona euroa vaikeassa asemassa oleville lapsille ja nuorille

Luja-yhtiöt lahjoittavat yhteensä miljoona euroa pitkään tukemilleen tahoille, Aseman Lapset ry:lle, Ensi- ja turvakotien liitolle ja SOS-Lapsikylälle. Näin tehdessään Luja haluaa tukea erityisesti lapsia ja nuoria, joille korona-aika on ollut fyysisesti ja psyykkisesti haasteellinen. Lahjoituksen takana ovat kaikki Luja-yhtiöt eli Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy.

Lue lisää
Lisää uutisia