X
Julkaistu: 03.04.2014

Lujatalolle isot asuntokaupat sijoittajan kanssa

Lujatalon sijoittajakauppojen sarja sai jatkoa Lujatalon tehtyä merkittävät asuntokaupat Orava Asuinkiinteistörahasto Oyj:n kanssa Tampereella 31.3.2014. Kaupassa Asunto Oy Tampereen Ruuti -kohteen kaksikymmentä asuntoa myytiin Orava Asuinkiinteistörahasto Oyj:lle.

’Meillä on haluja ja valmiuksia lähteä jatkossa entistä enemmän tekemään yhteistyötä asuntosijoittajien ja -rahastojen kanssa’, linjaa Lujatalon visiota Pirkanmaan aluejohtaja Tuija Schmidt, yksi Luja-yhtiöiden omistajista ja kolmannen polven edustajista. Nyt tehdyt asuntokaupat noudattavat Lujatalon palveluista ratkaisuliiketoimintaan-strategiaa, jossa puhtaasta urakoinnista siirrytään enemmän omaperusteiseen tuotantoon sekä neuvottelu-urakointiin.

Raholan sorakuopan uudehkolla asuinalueella sijaitseva Asunto Osakeyhtiö Ruuti valmistuu kesäkuussa 2014. Oravan kanssa tehtyjen kauppojen myötä kerrostalon kaikki 32 asuntoa on myyty.

’Tämä on merkittävä kauppa koko Lujatalon mittakaavassa. Kauppojen myötä pienennämme myymättömien valmiiden asuntojen määrää, mikä on tärkeä strateginen tavoitteemme’, sanoo Schmidt. ’Vaikka Pirkanmaa on vahvassa kasvussa oleva talousalue, tulee kuluttaja-asuntokauppa vielä tänä vuonna olemaan melko hiljaista myös tällä alueella’ ennakoi Schmidt.

Orava Asuntorahasto on Lujatalon tuorein asuntorahastokumppani. Orava on ensimmäinen suomalaisiin vuokra-asuntoihin sijoittava osakeyhtiömuotoinen kiinteistörahasto, joka toimii koko Suomen alueella. Rahastot avaavat mahdollisuuden asuntosijoittamiseen niillekin, joille se normaaliasuntokaupan ehdoin olisi mahdotonta. Rahastojen kanssa tehdyt asuntokaupat myös pienentävät asuntosijoituksen riskiä.

Lisätietoja: Aluejohtaja Tuija Schmidt, puhelin 044 585 2541, tuija.schmidt@luja.fi

Julkaistu: 12.05.2021

Lujatalo rakentaa ensimmäisen mittavan puurakentamisen hankkeen – Hirsitoimittajana Kontiotuote Oy

Lujatalo on voittanut Tuusulaan rakennettavan lukio ja kulttuuritalo Monion urakan. Monio on Tuusulan kunnan rakennuttama monitoimitilahanke, jossa samaan rakennukseen yhdistetään mm. lukio, kansalaisopisto, taiteen perusopetus sekä Tuusulan opisto. Tämä suuri hirsirakenteinen kouluhanke on Lujatalolle merkittävä puu- ja hirsirakentamisen avaus, johon se ryhtyy kumppaninaan Kontiotuote Oy. Hankkeen urakkasumma on noin 27 miljoonaa eu­roa.

Lue lisää
Julkaistu: 10.05.2021

Luja-yhtiöt lahjoittavat miljoona euroa vaikeassa asemassa oleville lapsille ja nuorille

Luja-yhtiöt lahjoittavat yhteensä miljoona euroa pitkään tukemilleen tahoille, Aseman Lapset ry:lle, Ensi- ja turvakotien liitolle ja SOS-Lapsikylälle. Näin tehdessään Luja haluaa tukea erityisesti lapsia ja nuoria, joille korona-aika on ollut fyysisesti ja psyykkisesti haasteellinen. Lahjoituksen takana ovat kaikki Luja-yhtiöt eli Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy.

Lue lisää
Lisää uutisia