Turvallinen työpaikka on henkilöstön oikeus

Tapahtuma|18.09.2023

Tavoitteemme on olla turvallinen työpaikka kaikille työntekijöillemme, yhteistyökumppaneillemme sekä asiakkaillemme. Panostamme vahvasti työturvallisuuteen yhdessä henkilöstön kanssa ja seuraamme sen toteutumista arjessamme. Työpaikoillamme esiintyviä vaaroja tunnistetaan ja ehkäistään riskiarviointien sekä turvallisuushavaintojen avulla. Epäkohtiin puututaan ja niiden kehittymistä seurataan säännöllisesti. Kaikki tapaturmat kirjataan, tutkitaan ja korjaavat toimenpiteet toteutetaan.

Kehitämme toimintaamme investoimalla turvallisiin koneisiin, laitteisiin ja työvälineisiin. Seuraamme aktiivisesti lainsäädäntöä sekä alan kehitystä ja reagoimme nopeasti tarvittavin muutoksin. Käytämme tuotteissamme kotimaisten raaka-aineiden lisäksi vain turvallisia pääosin Euroopasta hankittuja raaka-aineita, jotta työntekijämme ja loppukäyttäjämme voivat tuotteitamme turvallisesti käyttää.

Yhdessä Luja-yhtiöiden (Fescon, Lujabetoni ja Lujatalo) kanssa haluamme rakentaa yhteistä turvallisuutta niin henkilöstön kuin sidosryhmien kanssa ja taata turvallisen toimintaympäristön läpi koko toimitusketjun. Vietämme Luja-yhtiöiden kanssa yhteistä työturvallisuusviikkoa viikolla 38. Tulemme julkaisemaan viikon aikana erilaisia teemoja liittyen työturvallisuuteen. Piipahdamme myös tutustumassa toistemme toimintaan työturvallisuusmielessä, joten seurailkaahan kanaviamme.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Turvallinen toimitusketju tehtaalta työmaalle

Lujatalo rakentaa ATT:lle neljä kerrostaloa, yhteensä 197 asuntoa Vuosaareen

Arkkitehtuurin Finlandia -palkintoehdokkuus Lauttasaaren kirkkohankkeelle