Lujatalo rakentaa Varmalle KVR-urakkana kaksi kerrostaloa Espoon Niittykumpuun

Tiedote|05.09.2023

Lujatalo ja työeläkeyhtiö Varma ovat allekirjoittaneet 25.8.2023 sopimuksen, jolla Varma osti Lujatalolta Espoon Niittykumpuun rakennettavan kahden kerrostalon yhtiön, Asunto Oy Vuoritontuntie 2–4:n. 

Asunto Oy Vuoritontuntie 2–4 sisältää kuusi- ja kahdeksankerroksiset kerrostalot, joihin valmistuu yhteensä 102 uutta kotia. Asunnot vaihtelevat yksiöistä neljän huoneen asuntoihin, kooltaan 23,0 m2-75,5 m2. Urakan laajuus on 6 324 kerrosneliömetriä. KVR-urakkana rakennettavaan kohteeseen tulee pihakannen alle maanpäällinen pysäköintilaitos.

– Niittykummusta on kasvanut moderni hyvien palvelujen asuinalue. Varmalle rakentamamme talot sijaitsevat hyvällä paikalla metroaseman, urheilukeskuksen ja palvelujen välittömässä läheisyydessä. Olemme iloisia syntyneestä sopimuksesta Varman kanssa, ja hyvän yhteistyön jatkumisesta uuden hankkeen merkeissä, sanoo Lujatalon toimialajohtaja Tero Saanisto.

– Olemme iloisia, että voimme jatkaa yhteistyötä Lujatalon kanssa. Tarkoituksenamme on kasvattaa asuntosijoituksiemme kokonaisuutta kohteilla, jotka vastaavat pitkällä aikavälillä kysyntään. Uskomme, että ihmiset haluavat jatkossakin asua viihtyisissä kodeissa, jotka ovat hyvien yhteyksien ja palveluiden äärellä, Varman asuntosijoituspäällikkö Sarianna Sipola sanoo.

Asunto Oy Vuoritontuntie 2–4:n rakentaminen on käynnistynyt elokuussa ja kohde valmistuu kesällä 2025.

Yhteystiedot: Lujatalo Oy, toimialajohtaja Tero Saanisto, tero.saanisto@luja.fi, p. 044 585 2092

Sinua saattaisi kiinnostaa

Lisää kumppaneiden yhteistyökunniaa ja mainetta

Lujatalo palkitsee turvallisuuden saralla ansioituneita kumppaneitaan

Asunto Oy Mikkelin Vaahteralle myönnettiin vaativa LEED GOLD -tason sertifikaatti