Lujatalo vahvisti asemaansa rakennusalan houkuttelevana työnantajana

Tiedote|16.05.2023

– Nousi kolmanneksi opiskelijoille suunnatussa Universum-tutkimuksessa.

Otimme loikan eteenpäin! Olimme kolmanneksi suosituin rakennusalan työnantaja opiskelijoille suunnatussa Universum-tutkimuksessa, jossa selvitetään, mitkä työnantajat ovat kaikkein houkuttelevimpia opiskelijoiden mielestä ja mitä he arvostavat työnantajissa.

Me Lujatalossa haluamme olla jo varhaisessa vaiheessa tukemassa nuoria alan tulevia ammattilaisia töihin siirtymisessä. Tässä ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille suunnattu Luja Väylä -harjoitteluohjelmamme on ollut tärkeässä asemassa. 

– On tärkeää, että nuoret ammattilaiset löytävät tiensä rakennusalalle. Olemme iloisia Luja Väylä harjoitteluohjelmamme saamasta positiivisesta vastaanotosta. Luja Väylä –harjoitteluohjelman suosio sekä 3. sija rakennusalan työnantajien joukossa kertovat siitä, että meidät tunnetaan ja meihin luotetaan työnantajana. Lujatalossa ihmiset, alan huippuosaajat ovat tekemisen ytimessä. Kiitos meille osoitetusta luottamuksesta, sanoo Lujatalon henkilöstöjohtaja Melisa Bärholm.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Lujatalo Oy sopeuttaa toimintaansa vallitsevassa markkinatilanteessa varmistaakseen kilpailukykynsä

Lujempi ote muovijätteeseen ja kiertotalouteen

Lujatalon rakentamalle kiinteistölle Suomen ensimmäinen asuinkerrostalojen toteutusvaiheen BREEAM-sertifikaatti