X
Julkaistu: 13.11.2020

Hyvinkään Kipinä luovutettiin virheettömästi ja etuajassa

Hyvinkään Kipinä luovutettiin 13.11.2020 virheettömästi tilaajalle, Hyvinkään kaupungille. Erittäin iso kiitos työmaan vastaavalle mestarille Ari Kammoselle sekä koko työmaalle. Laadukkaan toteutuksen lisäksi työturvallisuuden taso on ollut koko työmaan ajan lähes 100 %.
– Yhteistyö pääurakoitsijan, rakennuttajan ja suunnittelijoiden kanssa on ollut koko hankkeen ajan erittäin hyvää, kiittää työpäällikkö Sami Sairanen.

– Hyvä vire, mikä työmaalla on ollut aivan hankkeen alusta saakka ja mikä on näkynyt aina työmaalla käydessäni niin työturvallisuudessa, ajanhallinnassa kuin sopimusteknisissä asioissakin, pysyi loppuun saakka. Viimeistelytaso, mikä työmaalla oli vastaanottotarkastusta, vielä etuajassa luovutettuna, on ensiluokkainen suoritus millä tahansa mittarilla mitattuna. Erityisen suuri kiitos työmaan vastaavalle mestarille, työpäällikölle ja koko työmaaporukalle siitä, että Hyvinkää on saanut näin hienon lukion. Otimme rakennuksen vastaan hyvällä mielellä, kiittää Hyvinkään kaupungin tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen.

 

Kuvassa vasemmalta Esko Paavola, Pavel Smorodin, Ari Kammonen, Sami Sairanen, Lauri Keto, Sonja Aaltonen. (Kuvasta puuttuvat Anssi Kinnunen, Mika Kivinen ja Jonna Sairanen).

  

Julkaistu: 17.11.2020

Lujatalon Pohjois-Suomen uudeksi aluejohtajaksi Jukka Harjunpää

Lujatalo Oy:n Pohjois-Suomen uudeksi aluejohtajaksi on valittu diplomi-insinööri Jukka Harjunpää (58). Hän siirtyy tehtävään Skanskan hankekehitysjohtajan tehtävästä. Jukka Harjunpäällä on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennusalalta. Hän aloittaa tehtävässään 1.1.2021. Tehtävä vapautui, kun Pohjois-Suomen aluejohtajan tehtäviä tähän mennessä hoitanut Timo Jääskeläinen siirtyy Lujatalon kehitysjohtajaksi.

Lue lisää
Julkaistu: 13.11.2020

Hyvinkään Kipinä luovutettiin virheettömästi ja etuajassa

Hyvinkään Kipinä luovutettiin 13.11.2020 virheettömästi tilaajalle, Hyvinkään kaupungille. Erittäin iso kiitos työmaan vastaavalle mestarille Ari Kammoselle sekä koko työmaalle. Laadukkaan toteutuksen lisäksi työturvallisuuden taso on ollut koko työmaan ajan lähes 100 %. – Yhteistyö pääurakoitsijan, rakennuttajan ja suunnittelijoiden kanssa on ollut koko hankkeen ajan erittäin hyvää, kiittää työpäällikkö Sami Sairanen.

Lue lisää
Lisää uutisia