X
Julkaistu: 13.11.2020

Hyvinkään Kipinä luovutettiin virheettömästi ja etuajassa

Hyvinkään Kipinä luovutettiin 13.11.2020 virheettömästi tilaajalle, Hyvinkään kaupungille. Erittäin iso kiitos työmaan vastaavalle mestarille Ari Kammoselle sekä koko työmaalle. Laadukkaan toteutuksen lisäksi työturvallisuuden taso on ollut koko työmaan ajan lähes 100 %.
– Yhteistyö pääurakoitsijan, rakennuttajan ja suunnittelijoiden kanssa on ollut koko hankkeen ajan erittäin hyvää, kiittää työpäällikkö Sami Sairanen.

– Hyvä vire, mikä työmaalla on ollut aivan hankkeen alusta saakka ja mikä on näkynyt aina työmaalla käydessäni niin työturvallisuudessa, ajanhallinnassa kuin sopimusteknisissä asioissakin, pysyi loppuun saakka. Viimeistelytaso, mikä työmaalla oli vastaanottotarkastusta, vielä etuajassa luovutettuna, on ensiluokkainen suoritus millä tahansa mittarilla mitattuna. Erityisen suuri kiitos työmaan vastaavalle mestarille, työpäällikölle ja koko työmaaporukalle siitä, että Hyvinkää on saanut näin hienon lukion. Otimme rakennuksen vastaan hyvällä mielellä, kiittää Hyvinkään kaupungin tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen.

 

Kuvassa vasemmalta Esko Paavola, Pavel Smorodin, Ari Kammonen, Sami Sairanen, Lauri Keto, Sonja Aaltonen. (Kuvasta puuttuvat Anssi Kinnunen, Mika Kivinen ja Jonna Sairanen).

  

Julkaistu: 02.06.2021

Tikkurilan kirkko mediassa

Tammikuussa 2021 käyttöön vihitty Tikkurilan kirkko on Tikkurilan seurakunnan ja ruotsinkielisen Vanda svenska församlingin kotikirkko. Se on lähivuosien suurin kirkollinen rakennushanke Suomessa. Lujatalon Tikkurilaan rakentama uusi kirkko luovutettiin tilaajalle joulukuussa 2020. Kirkon vihkiäisiä juhlittiin sunnuntaina 24.1.2021.

Lue lisää
Lisää uutisia