X
Julkaistu: 13.11.2020

Hyvinkään Kipinä luovutettiin virheettömästi ja etuajassa

Hyvinkään Kipinä luovutettiin 13.11.2020 virheettömästi tilaajalle, Hyvinkään kaupungille. Erittäin iso kiitos työmaan vastaavalle mestarille Ari Kammoselle sekä koko työmaalle. Laadukkaan toteutuksen lisäksi työturvallisuuden taso on ollut koko työmaan ajan lähes 100 %.
– Yhteistyö pääurakoitsijan, rakennuttajan ja suunnittelijoiden kanssa on ollut koko hankkeen ajan erittäin hyvää, kiittää työpäällikkö Sami Sairanen.

– Hyvä vire, mikä työmaalla on ollut aivan hankkeen alusta saakka ja mikä on näkynyt aina työmaalla käydessäni niin työturvallisuudessa, ajanhallinnassa kuin sopimusteknisissä asioissakin, pysyi loppuun saakka. Viimeistelytaso, mikä työmaalla oli vastaanottotarkastusta, vielä etuajassa luovutettuna, on ensiluokkainen suoritus millä tahansa mittarilla mitattuna. Erityisen suuri kiitos työmaan vastaavalle mestarille, työpäällikölle ja koko työmaaporukalle siitä, että Hyvinkää on saanut näin hienon lukion. Otimme rakennuksen vastaan hyvällä mielellä, kiittää Hyvinkään kaupungin tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen.

 

Kuvassa vasemmalta Esko Paavola, Pavel Smorodin, Ari Kammonen, Sami Sairanen, Lauri Keto, Sonja Aaltonen. (Kuvasta puuttuvat Anssi Kinnunen, Mika Kivinen ja Jonna Sairanen).

  

Julkaistu: 16.02.2021

Lujan tulostiedote vuodesta 2020, Luja vuosi – myötätuulessa myrskyn keskellä

Lujatalo-konsernin, johon kuuluvat Lujatalo Oy sekä Lujabetoni Oy tytäryhtiöineen, liikevaihto nousi 755,5 miljoonaan euroon (705 miljoonaa euroa vuonna 2019). Kasvua tuli 7,1 % edellisestä vuodesta. Liikevoitto oli 39,6 miljoonaa euroa (29,2 miljoonaa euroa) ja liikevoittoprosentti oli 5,2 % (4,1 %). Konsernin omavaraisuusaste oli erinomaisella 54,7 %:n tasolla (51,2 %).

Lue lisää
Julkaistu: 11.02.2021

Varma valitsi Lujatalon vuoden 2021 rakentajakumppaniksi

Työeläkeyhtiö Varma palkitsi vuoden 2021 rakentajakumppanina Lujatalo Oy:n. Lujatalo palkittiin erinomaisesti sujuneen Varman ja rakennusliikkeen välisen yhteistyön ansiosta. Varma, joka on yksi Suomen suurimmista kiinteistösijoittajista ja rakennuttajista, jakaa rakentajakumppanitunnustuksen vuosittain.

Lue lisää
Lisää uutisia