Lisää kumppaneiden yhteistyökunniaa ja mainetta

Tapahtuma|15.05.2024

Lujatalo palkitsee turvallisuusviikon aikana vuoden 2023 työturvallisuuden saralla parhaiten ansioituneet yhteistyökumppanit alueittain.

Pohjanmaan tilaisuus pidettiin hybridi-mallilla siten, että Vaasan ja Seinäjoen väki oli kokoontunut Vaasan toimistolle ja Kokkolan väki oli kootusti Piispanmäen monitoimitalon työmaatoimiston neuvottelutilassa paikalla Teamsin välityksellä. Lujatalon Työturvallisuusaamupäivässä oli paikalla yhteensä lähemmäs kolmekymmentä osallistujaa. Jokainen Pohjanmaan alue halusi palkita ja kiittää itse valitsemaansa yhteistyökumppania.

Länsi-Suomen toimialajohtaja Mikko Hollmén kiitti kaikkia paikallaolevia yhteistyökumppaneita. Hän totesi, että jokainen paikalla oleva pitää huolen, että kaikki työmaalla työskentelevät pääsee töistä terveenä kotiin - joka päivä. Lujatalon Pohjanmaan alue piti tärkeänä, että saa palkita kunniakirjoilla kolme työturvallisuusasioissa positiivisesti toiminutta eri yhteistyötahoa.

Palkinnon jakamisen perusteina juuri näille yhteistyökumppaneille oli mm. heidän esimerkillisen turvallinen toimintansa työmaillamme, hyvän turvallisuuskulttuurin omaksuminen, turvallisuuden huomiointi jatkuvasti työssä sekä turvallisuutta kehittävä ote työhön.

Kokkolassa työturvallisuuskunniakirjalla palkittiin Lepta Rakennus Oy. Paikalla kunniakirjaa vastaanottamassa oli toimitusjohtaja Miikael Leppälä. Vaasassa parhaaksi yhteistyökumppaniksi työturvallisuudessa palkittiin Nostokorpi Oy ja kunniakirjan vastaanotti Olli Korpi. Seinäjoella työturvallisuudessa ansioitunut tekijä haluttiin palkita henkilökohtaisesti. Kunniakirja ojennettiin Jukka Peltomäelle, jonka työnantaja on ARE Oy.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Luja-yhtiöt tukee Itämeren suojelua

Lujatalo rakentaa ATT:lle 3 kerrostaloa ja parkkihallin – Uusi kerrostalohanke tuo työpaikkoja ja uusia asuntoja Helsingin Myllypuroon

Lujatalon kehittämä koulutuskokonaisuus vauhdittaa henkilöstön osaamista ja suorituskykyä