Lujatalo palkitsee turvallisuuden saralla ansioituneita kumppaneitaan

Tapahtuma|14.05.2024

Lujatalo palkitsee turvallisuusviikon aikana vuoden 2023 työturvallisuuden saralla parhaiten ansioituneet yhteistyökumppanit alueittain. Uudenmaan asuntorakentamisen yksiköllä oli kunnia ja ilo aloittaa traditio palkitsemalla KST-Yhtiöt Oy, joka on suurin pellitysurakoitsijamme ja pitkäaikainen yhteistyökumppani, ja joka on toiminut esimerkillisesti työturvallisuus huomioiden kaikilla Lujatalon työmailla.

Uudenmaan asuntorakentamisen toimialajohtaja Tero Saanisto ojensi kunniakirjan ja kiitti turvallisesta ja hyvästä yhteistyöstä.

– Lujatalon tavoite on yhteinen turvallinen työpaikka, joka toteutuu yhteistyössä kumppaniemme kanssa, toinen toisiamme kirittäen ja rimaa riittävän korkealla tasolla pitäen kaikessa tekemisessämme. On ilo ojentaa kunniakirja KST-Yhtiöille, joka tekee töitä turvallisen työskentelyn eteen ja jonka toiminnassa näkee selkeästi turvallisen työn teon juurtumisen yrityksen kulttuuriin.

Lisäksi huomioitavaa KST-Yhtiöiden työmaahenkilöiden toiminnassa on ollut työntekijöiden henkilösuojaimien esimerkillinen käyttö ja urakoitsijoiden aktiivinen havainnointi ja puuttuminen mahdollisiin kaide- tai putoamissuojapuutteisiin.

KST-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Sami Hartikka kiitti huomionosoituksesta. – Lujatalo on meillä arvostettu kumppani ja meillä on pitkä yhteistyö takanamme. On hienoa, että työturvallisuus korostuu yrityksessä tälläkin tavalla kumppaneita huomioiden.

Paikalla tilaisuudessa ja ryhmäkuvassa vasemmalta:

Lujatalon työsuojeluvaltuutettu Jerry Pura, vastaava työnjohtaja Johanna Tervamäki, työpäällikkö Jouni Pehkonen, toimialajohtaja Tero Saanisto, KST-Pelti Oy:ltä toimitusjohtaja Sami Hartikka ja työnjohtaja Jarno Saavalainen ja Lujatalolta työturvallisuuspäällikkö Ville Vatanen.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Lisää kumppaneiden yhteistyökunniaa ja mainetta

Asunto Oy Mikkelin Vaahteralle myönnettiin vaativa LEED GOLD -tason sertifikaatti

Lujatalo on yksi nopeimmista nousijoista!