Lujatalo on yksi nopeimmista nousijoista!

Tiedote|13.05.2024

Lujatalo on yksi nopeimmista nousijoista 7.5.2024 julkaistussa Universumin opiskelijoille suunnatussa tutkimuksessa, jossa mitataan houkuttelevinta työpaikkaa. Tekniikan alan opiskelijoiden (sisältää rakennusalan opiskelijat) keskuudessa Lujatalo nousi huimat yksitoista sijaa, sijalta 38, sijalle 27. Panostus nuorten ammattilaisten keskuudessa tehtyyn työhön tuo tulosta, sillä rakennusliikkeiden keskinäisessä vertailussa Lujatalo sijoittui jo toista vuotta peräkkäin kolmanneksi.

Universum-tutkimus on maailman arvostetuin työnantajakuvan asiantuntija sekä kattavin osaajatutkimus. Tutkimuksen avulla selvitetään, mitkä työnantajat ovat kaikkein houkuttelevimpia opiskelijoiden mielestä, mitä he haluavat ihanteelliselta työnantajaltaan sekä mitä työnantajan ominaisuuksia he yhdistävät työnantajiin. Tänä vuonna kyselyyn vastasi 3.125 tekniikan alan opiskelijaa Suomessa.

Lujatalon henkilöstöjohtaja Minna Silvast iloitsee siitä, että panostus Lujatalon ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille suunnattuun Luja Väylä -harjoitteluohjelmaan, oppilaitosyhteistyöhön ja työntekijäkokemukseen heijastuvat tutkimustuloksissa.

– Olemme todella otettuja tästä huimasta loikasta Universum-tutkimuksen sijoituksessa. Menestys tutkimuksessa on vahva osoitus sitoutumisestamme nuorten ammattilaisten kehitykseen sekä arvojemme ja kulttuurimme arvostuksesta nuorten keskuudessa.

Minna Silvast korostaa yrityksen maineen merkitystä nuorten ammattilaisten keskuudessa.
– Tulevaisuuden työntekijöistä käydään kovaa kilpailua tälläkin alalla. Me panostamme henkilöstön työtyytyväisyyteen ja -hyvinvointiin ja tavoitteenamme on jatkaa uutteraa työtä työntekijäkokemuksen kehittämisessä ollaksemme jatkossakin houkutteleva työnantaja.

Tänä vuonna Lujatalon Luja Väylä -harjoitteluohjelmaan haki ennätysmäärä opiskelijoita. Lujatalolla on pidetty erityisen tärkeänä sitä, että se on kyennyt vaikeassa taloudellisessa suhdannetilanteessa tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuden alan työtehtäviin tutustumiseen ja oman osaamisen kartuttamiseen työelämässä.

– Kevään aikana eri puolilla Suomea aloittavat noin 50 kesäharjoittelijaa toivotamme lämpimästi tervetulleiksi Lujataloon, Silvast sanoo.

Lisätiedot:
Lujatalo Oy, henkilöstöjohtaja Minna Silvast, minna.silvast@luja.fi, p. 040 737 3456

Sinua saattaisi kiinnostaa

Lisää kumppaneiden yhteistyökunniaa ja mainetta

Lujatalo palkitsee turvallisuuden saralla ansioituneita kumppaneitaan

Asunto Oy Mikkelin Vaahteralle myönnettiin vaativa LEED GOLD -tason sertifikaatti