Minna Silvast nimitetty Lujatalo Oy:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Tiedote|07.12.2023

Minna Silvast on nimitetty tänään Lujatalo Oy:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Silvast (39) on kokenut henkilöstöjohtamisen ammattilainen, jolla on vahva rakennusalan tuntemus. Hän on toiminut monipuolisissa HR-tehtävissä useassa rakennusalan yrityksessä. Minna Silvast tulee Lujatalon henkilöstöjohtajaksi PEAB Industri Oy:stä. Koulutukseltaan hän on tradenomi (AMK) ja aloittaa 9.1.2024.

”Olen tyytyväinen saadessamme Minnan Lujatalon joukkueeseen. Hänen kokemuksensa ja osaamisensa rakennusalan henkilöstötoiminnoista auttavat meitä varmasti rakentamaan entistä parempaa Lujataloa tulevaisuudessa”, toimitusjohtaja Harri Savolainen toteaa.

Sinua saattaisi kiinnostaa

VisiLean-aikatauluohjelmisto käyttöön Lujatalossa

Lujatalo Oy ja Mestamaster Oy ovat tehneet puitesopimuksen

Teeriniemen päiväkoti valmistui yhdessä rakentaen