Lujatalo toteuttaa KVR-urakkana asuinkerrostalon TA-Yhtiöille Ouluun

Tiedote|07.11.2023

Lujatalo ja TA-Yhtiöt ovat allekirjoittaneet sopimuksen 11.8.2023, jolla Lujatalo rakentaa TA-Yhtiöille viisikerroksisen 45 asunnon kerrostalon Oulun Limingantulliin. 

KVR-urakkana rakennettava kohde on Asunto-osakeyhtiö Oulun Carmen, jossa on 45 asuntoa ja huoneistoalaa noin 2 508 neliömetriä keskipinta-alan ollessa 55,7 neliömetriä. Lisäksi rakennetaan 32 autohallipaikkaa sekä yksi moottoripyöräpaikka.

Kohde valmistuu erinomaiselle paikalle Limingantullin kaupallisten palvelujen ääreen, Heinäpään urheilukeskuksen välittömään läheisyyteen hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärelle.

– Olemme iloisia yhteistyöstä pitkäaikaisen kumppanimme TA-Yhtiöiden kanssa. On hienoa, että hankkeita lähtee liikkeelle, as.oy Oulun Carmen -hankkeen rakentaminen tuo meille Lujatalon Pohjois-Suomen yksikölle tärkeää talven työkantaa, sanoo Lujatalon aluejohtaja Jukka Harjunpää.  

– On hienoa, että saamme jatkoa Lujatalon kanssa pitkään kestäneelle yhteistyölle. Uusien vuokra-asuntojen myötä asuntotarjontamme Limingantullissa laajenee yli 200 asuntoon. Uusille ja moderneille asunnoille riittää varmasti kysyntää, sanoo TA-Yhtiöiden aluejohtaja Jouni Rautiola.

Kohteen rakentaminen on alkanut ja uuden kerrostalon arvioitu valmistumisaika on maaliskuussa 2025. Hakuaika vuokra-asuntoihin alkaa noin kolme kuukautta ennen talon valmistumista.

Yhteystiedot:

Lujatalo Oy, aluejohtaja Jukka Harjunpää, jukka.harjunpaa@luja.fi, p. 044 585 2067Kuvat: Havainnekuva hankkeesta

Sinua saattaisi kiinnostaa

VisiLean-aikatauluohjelmisto käyttöön Lujatalossa

Lujatalo Oy ja Mestamaster Oy ovat tehneet puitesopimuksen

Teeriniemen päiväkoti valmistui yhdessä rakentaen