Lujatalo vahvasti mukana Turun alueen korjausrakentamisen markkinassa

Tiedote|24.10.2023

Lujatalo ja TVT asunnot Oy ovat 20.10.2023 allekirjoittaneet sopimuksen kahden kerrostalon täydellisestä peruskorjauksesta Turun Lausteen alueella.

Lujatalon voittama, TVT Asunnot Oy:n järjestämä urakkakilpailu koostuu kahden kerrostalon täydellisestä peruskorjauksesta. TVT Raastuvankatu 3 A&B perusparannushanke sisältää kaksi 9-kerroksista kerrostaloa, joista puretaan pinnat ja rakenteet rakennusten runkoon asti. Kohteen sisätilat, parvekkeet, julkisivut, vesikatot ja talotekniikka uusitaan kokonaisuudessaan.

– Olemme erittäin tyytyväisiä hankkeen voitosta. Lujatalon Lounais-Suomen yksikössä meillä on monipuolista osaamista korjausrakentamisessa, jonka näemme kasvavaksi rakentamisen alueeksi tulevina vuosina, sanoo työpäällikkö Juuso Lilja Lujatalolta.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Lujatalo rakentaa ATT:lle kolme kerrostaloa, yhteensä 134 asuntoa Helsingin Mellunmäkeen

Lujatalo valittu Mustasaaren oppimiskampuksen toisen vaiheen rakentajaksi

Lujatalo toteuttaa KVR-urakkana asuinkerrostalon TA-Yhtiöille Ouluun