Lujatalo rakentaa Vaasan K-Citymarketin Kivihaan laajennushankkeen

Tiedote|01.02.2023

Lujatalo on valittu Vaasan K-Citymarket Kivihaan laajennushankkeen rakentajaksi. Hankkeen arvo on 10 miljoonaa euroa ja tilaajana on Kesko Oyj.

Vaasan Kivihaan K-Citymarketin laajennushanki sisältää myymälän 2 500 neliömetrin laajennuksen lisäksi piha-alueiden uudistamisen sekä muutokset olemassa olevaan myymälään sekä etumyymälöihin. Hankkeen suunnitelmissa on huomioitu myös mahdolliset uudet vuokralaiset.

Laajennushankkeen yhteydessä Kivihaan kiinteistön koko talotekniikka uusitaan. Tällä pyritään muun muassa energian säästöön. Hanke toteutetaan tontilla toimivan K-Citymarketin liiketoimintaa keskeyttämättä ja liiketoimintahäiriöitä minimoiden sekä vaiheittain.

– Lujatalolla on liiketilarakentamisessa vahva paikallinen osaaminen. Olemme hyvin tyytyväisiä hankkeen voitosta, hanke on merkittävä työllistäjä Vaasan alueella, kun huomioi rakentamisen yleisesti ottaen hiljentyneen, kertoo Lujatalon työpäällikkö Juha Sainio.

 – Kesko on vastuullisen kaupan edelläkävijä jopa maailmanlaajuisesti. Lujatalo pyrkii osaltaan auttamaan asiakastaan tällä tiellä: käytämme työmaillamme hiilineutraalia sähköä, ekokaukolämpöä ja pyrimme edistämään kiertotaloutta mm. materiaalien kierrättämisellä ja erinomaisella työmaajätteen vähentämisellä ja lajittelulla. Työmaan muutkin ympäristövaikutukset pyritään minimoimaan ja samalla turvataan kaupalle häiriötön toiminta, sanoo Lujatalon toimialajohtaja Mikko Hollmén.

Hankkeen rakentaminen on alkanut tammikuussa 2023 ja se on valmis pääsiäisenä 2024.

Lisätiedot:
Lujatalo Oy, työpäällikkö Juha Sainio, juha.sainio@luja.fi, p. 044 585 2988
Lujatalo Oy, toimialajohtaja Mikko Hollmén, mikko.hollmen@luja.fi, p. 044 585 2900

Havainnekuva hankkeesta: Arkkitehtuuritoimisto Ilomäki Oy

Sinua saattaisi kiinnostaa

Luja-yhtiöt tukee Itämeren suojelua

Lujatalo rakentaa ATT:lle 3 kerrostaloa ja parkkihallin – Uusi kerrostalohanke tuo työpaikkoja ja uusia asuntoja Helsingin Myllypuroon

Lujatalon kehittämä koulutuskokonaisuus vauhdittaa henkilöstön osaamista ja suorituskykyä