Lujatalolle iso kerrostalohanke Hämeenlinnaan

Tiedote|21.06.2016

Lujatalo Oy ja Pohjola Asuntorahasto I Ky ovat tehneet sopimuksen kahden kerrostalon rakentamisesta Hämeenlinnan Myllymäkeen.

Sopimuksen puitteissa Lujatalo rakentaa Hämeenlinnan Myllymäkeen Pohjola Asuntorahasto I Ky:lle kaksi kerrostaloa, joissa on yhteensä 84 asuntoa. Asunnot ovat tämän päivän kysynnän mukaisesti pieniä, tehokkaita asuntoja. Hämeenlinnan mittakaavassa kyseessä on merkittävä määrä uusia vuokralle tarjolle tulevia asuntoja.

Lujatalo Pirkanmaan aluejohtaja Tuija Schmidt on tyytyväinen tehtyyn kauppaan.– Hanke on Lujatalolle merkittävä, sillä Hämeenlinnan keskeinen sijainti sekä hyvät kulkuyhteydet indikoivat tulevaisuudessakin kysyntää uusille asunnoille, Schmidt sanoo.

Pohjola Asuntorahasto I Ky tarjoaa mahdollisuuden vaivattomaan asuntosijoittamiseen ammattimaisille sijoittaja-asiakkailleen. – Toisaalta haluamme tarjota myös vuokralaisillemme laadukkaita asuntoja, sanoo rahaston salkunhoitaja Antero Tenhunen OP Kiinteistösijoitus Oy:stä. – – Nyt rakennettavat kohteet vastaavatkin erinomaisesti kompaktien ja vuokraltaan edullisten asuntojen kasvavaan kysyntään, jatkaa Tenhunen.

Kauppa solmittiin kesäkuun alussa ja rakennustyöt aloitetaan heti. Kohteet valmistuvat elokuun lopussa vuonna 2017.

Lisätietoja:
Lujatalo Oy, aluejohtaja Tuija Schmidt p. 044 585 2541,tuija.schmidt@luja.fi
OP Kiinteistösijoitus Oy, salkunhoitaja Antero Tenhunen, p. 010 252 2263, antero.tenhunen@op.fi

Sinua saattaisi kiinnostaa

Jussi Tanhuanpää valittiin Lujatalon ja Lujabetonin hallituksiin

Pyörön päiväkodin rakentaminen käynnistyy

Monipuolinen liikerakentaminen on Lujatalon ydinosaamista