X

Tietosuojaseloste

1. Rekisterin pitäjä

Lujatalo Oy
y-tunnus 0172688-2
Sokerilinnantie 11 B
02600 ESPOO
Puh: 020 789 5500

2. Yhteyshenkilö

Tietosuojayhteyshenkilö
Kalle Saarikoski
puh. 044 585 2555
kalle.saarikoski@luja.fi

3. Rekisterin nimi

Lujatalo Oy:n asiaskasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelytarkoitus ja käsittelyn oikeusperuste

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Lujatalon oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Rekisterin tiedoista tuotetaan tarjous- ja sopimusasiakirjoja sekä myyntilaskuja asiakkaille ja raportteja eri Lujatalon alueyksiköiden käyttöön. Lujatalon mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Lujatalon viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää Lujatalon yritysasiakkaiden osalta seuraavia asiakastietoja:

  • asiakkaan nimi- ja yhteystiedot
  • tehtävä
  • harrastukset
  • mahdolliset tietotarpeet ja asiakaslehden tilaukset
  • asiakkaan henkilö- tai Y-tunnus
  • asiakkaan luottotietoja
  • asiakkuuden hoitoon liittyviä historiatietoja
  • asiakasvastaavien nimet

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja kerätään suoraan asiakkaalta kysymällä tarjousvaiheessa ja tilausvaiheessa täydentäen. Osa tiedoista kerääntyy rekisteriin nettilomakkeiden kautta (tilataan esimerkiksi asiakaslehti).

7. Henkilötietojen säilytysaika

Niin kauan kuin asiakassuhde on olemassa ja kolme vuotta sen päättymisen jälkeen.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta Euroopan unionin eikä Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9. Tietojen suojaus

Käyttäjäkohtaisella pääsyoikeudella sekä käyttäjän roolin mukaisilla käyttöoikeuksilla.

10. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa hänestä rekisteriin kerätyt henkilötiedot sekä pyytää tietojen oikaisemista tai poistamista. Tietojen tarkastus ja päivitys tapahtuu ottamalla yhteyttä Lujan tietosuojayhteyshenkilöön nettisivuilla olevan lomakkeen lautta luja.fi/gdpr. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käsittely markkinointia varten.