X
Julkaistu: 06.10.2019

Lujatalo edellyttää alihankkijoiltaan ePerehdytyksen käyttöönottoa

Lujatalo edellyttää 1.3.2019 jälkeen solmituissa urakkasopimuksissaan yhteistyökumppaneiltaan entistä laajempaa sitoutumista työmaan turvallisuuteen, ympäristöön ja laatuun ePerehdytyksen käyttöönoton myötä. ePerehdytyksen käyttöönotto tapahtuu kaikilla alueillamme ja työmaillamme samanaikaisesti ja kaikilta 1.3.2019 jälkeen sopimuksensa tehneillä yhteistyökumppaneilla tulee olla ePerehdytys suoritettuna oman ja ketjuttamansa työvoiman osalta työmaillamme 1.10.2019 jälkeen.

Käytännössä ePerehdytyksen käyttöönotto edellyttää urakoitsijan ilmoittautumista Suomen Tilaajavastuun Ilmoita-palveluun, jossa urakoitsijan ePerehdytettäväksi tarkoitettu henkilöstö tulee yksilöidä ja ilmoittaa ePerehdytyksen käyttäjiksi. Vasta kun henkilöstön tiedot on ilmoitettu ja käyttäjät luvitettu, voidaan ePerehdytyksessä edetään seuraavaan, varsinaiseen suoritusvaiheeseen. ePerehdytyksen läpivientiu kestää noin 40 minuuttia ja pitää sisällään hyödyllistä tietoa rakennustyömaan turvallisuudesta, ympäristöstä, laadusta ja yhteisistä pelisäännöistä.

Jos urakoitsija päätyy ketjuttamaan sovittua urakkaa urakoitsijasta seuraavaan, tulee ePerehdytys suorittaa myös ketjun seuraavassa lenkissä. Sopimuskumppanimme vastaavat että tieto ePerehdytysvaatimuksesta kulkeutuu myös ketjun viimeiseen lenkkiin. Tätä kautta ePerehdytys parantaa myös työmaan tiedonkulkua ja työvoiman ennakoitavuutta, sekä parantaa entisestään rakennusalan harmaan talouden torjuntaa.

Tarkemmat tiedot ePerehdytyksen käyttöönotosta saat täältä https://rateko.fi/ekoulutus/tilaa/

Julkaistu: 15.10.2019

Kipinää ei tukahduteta kosteudella (Teräsrakenne-lehti 3/2019)

Lujatalo rakentaa Hyvinkäälle uutta 950-paikkaista keskuslukiota ja opistorakennusta, Kipinää. Parhaillaan rakennettava nimikilpailun perusteella nimen Kipinä saanut koulurakennus on kaupungin ajattelussa uuden Hangonsillan sydän. Kipinän suunnittelussa johtoajatuksina ovat olleet osallisuus, yhteisöllisyys ja elinikäinen oppiminen. Rakennusta tullaan käyttämään aamusta iltaan eri ikäisten seutukunnan asukkaiden sivistäessä itseään.

Lue lisää
Julkaistu: 06.10.2019

Lujatalo edellyttää alihankkijoiltaan ePerehdytyksen käyttöönottoa

Lujatalo edellyttää 1.3.2019 jälkeen solmituissa urakkasopimuksissaan yhteistyökumppaneiltaan entistä laajempaa sitoutumista työmaan turvallisuuteen, ympäristöön ja laatuun ePerehdytyksen käyttöönoton myötä. ePerehdytyksen käyttöönotto tapahtuu kaikilla alueillamme ja työmaillamme samanaikaisesti ja kaikilta 1.3.2019 jälkeen sopimuksensa tehneillä yhteistyökumppaneilla tulee olla ePerehdytys suoritettuna oman ja ketjuttamansa työvoiman osalta työmaillamme 1.10.2019 jälkeen.

Lue lisää
Lisää uutisia