X
Julkaistu: 13.03.2017

Lujatalon toimitusjohtaja vaihtui

Lujatalon toimitusjohtaja vaihtui, kun yrityksen nykyinen toimitusjohtaja DI Arto Pohjonen siirtyi uusiin tehtäviin yrityksen ulkopuolelle ja hänen tilallaan uutena toimitusjohtajana aloitti RI Jussi Tanhuanpää.

Lujatalon hallitus ja toimitusjohtajana vuodesta 2011 toiminut Arto Pohjonen ovat keskenään sopineet, että Arto Pohjonen jättää yrityksen ja siirtyy uusiin haasteisiin yrityksen ulkopuolelle. Arton tilalla Lujatalon uutena toimitusjohtajana aloittaa 16.3.2017 Jussi Tanhuanpää.

Rakennusinsinööri Jussi Tanhuanpää (56) tuntee hyvin Lujatalon. Hän on toiminut Luja-yhtiöiden hallituksen jäsenenä vuodesta 2015 asti. Hän siirtyy tehtävään Finnpark Oy:n toimitusjohtajan paikalta.

Jussi Tanhuanpäällä on pitkä kokemus rakennusalasta. Hän on toiminut eri rakennusalan tehtävissä vuodesta 1985 lähtien – enimmäkseen NCC:lla, jossa hän toimi viimeksi aluejohtajana ja toimialajohtajana.

Jussi Tanhuanpään pitkäaikainen harrastus on lasten ja nuorten koripallovalmennus sekä muu seuratyö. Hän kertoo perustavansa elämänsä sekä työnsä arvopohjaan, joka vastaa erittäin hyvin Lujia arvoja. Jussi Tanhuanpää pitää kunnia-asiana päästä johtamaan perinteikästä suomalaista perheyhtiötä.

Lisätietoa:
Luja-yhtiöt, Hallituksen puheenjohtaja Hannu Isotalo, 044 585 2600, hannu.isotalo@luja.fi
Lujatalo, Toimitusjohtaja (16.3.2017 alkaen) Jussi Tanhuanpää, 050 593 6162, jussi.tanhuanpaa@luja.fi

Julkaistu: 15.06.2018

Muuntokoulutettavat Lujan opissa

Muuntokoulutettavat Timo Narvinen ja Karoliina Tamminen Tampereelta sekä Eija Tikkanen, Voitto Loukusa, Toni Sissonen ja Markku Kuparinen pääkaupunkiseudulta olivat uusille lujalaiselle tarkoitetussa ’Tutustu Lujataloon’ -päivillä Espoossa toukokuun lopulla. Nämä Suomen ensimmäiset rakennusmestari (AMK) —muuntokoulutettavat saapuivat Lujan työmaille maaliskuussa. Lujalla on yhteensä yhdeksän muuntokoulutettavaa – pääkaupunkiseudulla viisi ja Pirkanmaalla neljä.  Koulutus alkoi marraskuussa 2017 neljän kuukauden lähiopetusjaksolla ja jatkui työmailla haalariharjoittelussa ja nyt he ovat työnjohto-harjoittelussa. Todistukset tämä joukko saa marraskuussa 2019 – kahden vuoden opintojen päätteeksi.

Lue lisää
Julkaistu: 04.06.2018

Lujatalon vahva rakentaminen Kruunuvuorenrannassa jatkuu – nyt seitsemän kerrostaloa ATT:lle

Lujatalo on solminut Helsingin Asuntotuotannon kanssa sopimuksen seitsemän kerrostalon rakentamisesta Helsingin Kruunuvuorenrantaan. Hanke on Lujatalolle merkittävä, seitsemästä asuinkerrostalosta koostuva 254 asunnon kokonaisuus on arvoltaan 56 miljoonaa euroa. Hanke on jatkumoa Lujatalon vahvalle jalansijalle alueella. Lokakuussa 2018 valmistuu Lujatalon alueen viimeisin, kahdeksan kerrostalon hanke, sekin Helsingin Asuntotuotannolle.

Lue lisää
Lisää uutisia