EtusivuLiike- ja toimitilat

Sola Busines Valley - Lujatalo OyLuja toimitilan rakentaja

Toimitilat ovat yrityksen käyntikortti, joihin halutaan panostaa ja jokaisella asiakkaalla on omat erityistarpeensa. Lujatalo toteuttaa liiketilat tehokkaasti, yhdessä asiakkaan kanssa rakentaen.
Meiltä löytyy nykyaikaista vuokratilaa näkyviltä paikoilta, rakennamme niin toimisto-, tuotanto-, varasto- kuin liiketilojakin asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöiden. Tarvittaessa aloitamme liiketila-projektin aivan alusta, aina tontinhankinnasta alkaen.

Hanke- ja kiinteistökehityshenkilöstömme auttaa sinua löytämään toiminnallesi uudet tilat, puhaltamaan omistaamisi tiloihin uutta elämää tai löytämään varallisuudellesi oikeanlaisen kiinteistösijoituskohteen.

 

Uutta liiketilaa Kehä 3:n varressa
- Grand Wing Business Park

Grand Wing tarjoaa muunneltavat tilat, joka mahdollistavat monimuotoiset ratkaisut. Tilojen joustava yhdistely tuo tehokkuutta toimintaan. Asiakas voi yhdistää vaikka toimiston, show roomin ja pienen varaston tai muuta toiminnan vaatimaa tilaa saman katon alle. Suunnittelussa huomioidaan Leed Gold vaatimukset ja tilojen varustelussa on hyödynnetty viimeisintä teknologiaa. www.grandwing.fi


Uutta toimitilaa Kauniaisiin
- Paasi Business House

Lujatalon seuraava Out-of-the-box -toimitalo Kauniaisiin. Viihtyisät ja nykyaikaiset tilat varustetaan nykyaikaisesti, työntekijöiden ehdoilla heidän työtään tukemaan. www.paasibusinesshouse.fi


Liiketila Espoon Leppävaarassa
- Business Valley Sola

Lujatalo on rakentanut LEED-sertifioitua liiketilaa loistavalle paikalle Kehä-1:sen varteen Leppävaaraan.

 

Luja Vihreä ratkaisu

Lujatalon osaamiseen voit luottaa – meillä on lähes 60 vuoden kokemus rakentamisesta. Olemme luja valtakunnallinen yhteistyökumppani! Kaikista kiinteistökehitykseen liittyvistä asioista voit keskustella Lujatalon toimitusjohtaja Jussi Tanhuanpään kanssa:

toimitusjohtaja Jussi Tanhuanpää
puhelin 050 5936162 tai jussi.tanhuanpaa@luja.fi

Ota yhteyttä – rakennetaan yhdessä näköalapaikka yrityksellesi!