Lujatalon Pohjois-Suomen uudeksi aluejohtajaksi Jukka Harjunpää

Tiedote|17.11.2020

Lujatalo Oy:n Pohjois-Suomen uudeksi aluejohtajaksi on valittu diplomi-insinööri Jukka Harjunpää (58). Hän siirtyy tehtävään Skanskan hankekehitysjohtajan tehtävästä. Jukka Harjunpäällä on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennusalalta. Hän aloittaa tehtävässään 1.1.2021. Tehtävä vapautui, kun Pohjois-Suomen aluejohtajan tehtäviä tähän mennessä hoitanut Timo Jääskeläinen siirtyy Lujatalon kehitysjohtajaksi.

Pohjois-Suomen alueyksikköön on valittu uusi aluejohtaja, DI Jukka Harjunpää. Hän siirtyy tehtävään Skanskan hankekehitysjohtajan tehtävästä ja aloittaa työnsä Lujalla 1.1.2021. Jukalla on monipuolinen kokemus erilaisista rakennusalan tehtävistä. Hän työskenteli vuosina 1996 – 2006 YIT:llä, jonka jälkeen hän siirtyi Skanskan palvelukseen.

Pohjois-Suomen nykyinen aluejohtaja Timo Jääskeläinen siirtyy jo aiemmin syksyllä sovitusti Lujatalon kehitysjohtajaksi vastaamaan tuotannon ja projektihallinnan kehittämisestä toimitusjohtajan alaisuudessa. Lujatalon toinen kehitysjohtaja Tuija Schmidt jatkaa myös kehitysjohtajana vastuualueenaan strategian ja liiketoiminnan kehittäminen sekä tietohallinto.

”Hienoa päästä mukaan menestyksekkääseen ja pitkät perinteet omaavaan perheyritykseen. Tiedän, että Lujatalo on vahva asuntorakentaja ja uskonkin, että minulla on paljon annettavaa varsinkin asuntotuotannon kehittäjänä.”, sanoo Jukka Harjunpää.

Lisätietoa:
Lujatalo Oy, toimitusjohtaja Jussi Tanhuanpää, 044 585 2162, jussi.tanhuanpaa@luja.fi

Sinua saattaisi kiinnostaa

Teeriniemen päiväkoti valmistui yhdessä rakentaen

Lujatalolle uusia korjausrakentamisen hankkeita Helsingissä lähes 30 miljoonan euron edestä

Uusi Kalajärven koulu on valmis – kolmivaiheinen hanke valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2026